Wekelijks worden er minimaal 15 verschillende soorten kant-en-klare maaltijden bereid. De soorten variëren van Hollandse kost (vlees,aardappelen,groente), Oosterse gerechten, pasta's en pizza's. Wij werken met weekcyclussen, waardoor elke week weer anders is dan de vorige. Zo komt er een gezonde variatie in het eetpatroon tot stand.
De maaltijden onderscheiden zich door:
Op verzoek van de klant produceren wij ook maaltijden die aan een bepaald dieet voldoen.
Vraag onze verkoopmedewerker en uw bestelling wordt gemaakt.
In onze winkels kunt u terecht voor maaltijden vers-uit-de-keuken. De maaltijden zijn ideaal bij bijvoorbeeld nachtdiensten of overwerk. Of als u niet in de gelegenheid bent om te koken.
Wij leveren ook aan diverse bedrijven en (zorg)instellingen. Zij zien de voordelen van het gemak en prijs ten opzichte van de traditionele maaltijdvoorzieningen. Geen personeel of keuken meer nodig. Warm aanleveren hoeft niet meer, want de eindgebruikers kunnen hun maaltijden zelf opwarmen op het moment dat ze dat willen.
Ook leveren wij in grootverpakkingen, bijvoorbeeld voor in kantines, in eetruimtes of bij buffetten
Smaak |
Bereidt door onze koks op ambachtelijke wijze. |
Kwaliteit |
Alleen de beste verse ingrediënten. Tevens voldoen we aan alle kwaliteitseisen om de kwaliteit te waarborgen (controle door MeduprofS). |
Gemak |
Niet in staat om zelf te koken? 4 minuutjes in de magnetron, folie éénvoudig verwijderen en genieten maar. |
Prijs |
Door onze vernieuwde keuken kunnen we extra efficiënt werken. Het hoge productievolume zorgt voor grotere kostenspreiding. Dat vertaalt zich uiteraard naar een lagere prijs. |