Tijssen Uw Versspecialist

Tijssen Uw Versspecialist

​​​​​​​

senioren service

Speciaal voor de senioren onder ons hebben we een extra gemakkelijke bezorgservice. Dit systeem werkt via papieren bestellijsten, alvast voorbedrukt met naam en adres. Een paar vinkjes noteren voor de boodschappen en de bestelling wordt bezorgd. Ideaal voor senioren die ontzorgd willen worden op het gebied van boodschappen doen en koken.


Overname de Gasterije Oosterbeek

Per 21 februari gaat Tijssen de klanten van de Gasterije in Oosterbeek overnemen:

Informatiebrief van de Gasterije

Informatiebrief van Tijssen

Veelgestelde vragen

Zoveel mensen, zoveel wensen

Brede keuze - Henny

Het grote voordeel van Tijssen vind ik de keuze. Toen ik zelf nog kookte, aten we wat we beiden lekker vonden. Nu bestel ik weleens spruiten, zuurkool of rodekool als dat op het menu staat. Johan houdt daar niet van. Die wil liever hutspot of boerenkool. Dankzij Tijssen kunnen we samen eten, met ons eigen menu. Lekker vers en gezellig!

Ons eigen menu en toch samen eten. Lekker en gezellig!

Bijbestellen - Jacco

Iedere woensdag komt mijn kleinzoon uit school bij me langs. Dan praten we vaak over vroeger. En van hem hoor ik alles over nu. Zo weet ik nu wat een vlogger is. Of wat je met WhatsApp kunt. Dan bestel ik een maaltijd extra, zodat hij ook kan blijven eten. Geen probleem bij Tijssen… dat noem ik                                                       topservice!

Zonder problemen bijbestellen….. dat is topservice!

Eten van vroeger - Jansje

Ik ben erg dol op hete bliksem. Of stoofpeertjes. Die maaltijden van vroeger. Bij Tijssen staan die geregeld op de lijst. Hete bliksem doet me zo denken aan die verjaardagen waarop dat op tafel kwam! Zo komt met de smaak van vroeger ook het gevoel een beetje terug. Echt waar!

De smaak en het gevoel van vroeger…. Echt waar!

Niet alleen maaltijden - Jo

Ik kan niet zo makkelijk de deur meer uit. Tijssen is daarom voor mij een uitkomst. Ze brengen niet alleen mijn maaltijden, maar zorgen ook voor mijn andere boodschappen, zodat ik buiten vooral kan genieten van het park aan de overkant. De boodschappen zijn tenslotte al gedaan en de maaltijd is al bereid!

Tijd voor andere dingen. De boodschappen zijn al gedaan!


Afbeelding

snel regelen

1

U belt op (0487-516664) en we sturen u een informatiepakket met een bestelformulier.

2

De eerste keer kunt u uw bestelling doorbellen en brengen wij de bestelling.

3

Hierna krijgt u wekelijks een bestellijst op naam. Die kunt u de week erop inleveren bij de chauffeur.

4

De betaling gaat via wekelijkse automatische incasso. Dit is makkelijk en veilig voor u en voor ons.


voordelen

Wekelijks is er keuze uit tientallen verschillende maaltijden, soepen en diverse toetjes. Elke week weer anders.

U kunt voor de hele week bestellen. De maaltijden kunt u in de koelkast bewaren.

U bepaalt hoeveel en hoe vaak u bij ons bestelt. Wij verplichten u tot niets!

Tevens kunt u brood, fruit en andere lekkernijen mee bestellen.

Afbeelding
Samenwerking met ouderen organisaties

Door onze samenwerking met KBO Puiflijk, de Zonnebloem en de Vrouwenvereniging worden onze maaltijden gedeeltelijk bereid door senioren uit de regio. Voor de ouderen een gezellige en leuke dagbesteding, voor u extra verse maaltijden!

Meerdere keren per week komt er een wisselend groepje ouderen bij ons om gezamenlijk te helpen bij de voorbereiding van de maaltijden. Zo worden er bijvoorbeeld boontjes gedopt en gewassen voor in uw maaltijd. Dit soort werkzaamheden nemen veel tijd in beslag, waardoor wij dit niet dagelijks zelf kunnen doen. De ouderen doen dit met alle plezier voor u, zodat de maaltijden nog lekkerder zijn dan met verse, ingevroren boontjes.
​​​​​​​

bezorgen

Elke donderdag, vrijdag of zaterdag bezorgen wij koelverse maaltijden en versproducten in de gemeenten Druten, West Maas&Waal, Beuningen, Wijchen, delen van Nijmegen en Uden.

De prijzen voor een dagverse maaltijd liggen tussen de 8,00 en de 9,50 euro. Prijs is afhankelijk van de soort maaltijd. 
Bezorging is gratis wanneer u minimaal 3 maaltijden per week afneemt of voor 25 euro aan andere producten.
Anders hanteren we 3,50 bezorgkosten per keer.