Tijssen Uw Versspecialist

Tijssen Uw Versspecialist

Maaltijden

In onze professionele keuken bereiden we dagelijks veel verse producten.

De ervaren koks zorgen elke week weer voor een ruim aanbod. Zo kunnen wij u voorzien van een gezonde en verantwoorde maaltijd, die u in een handomdraai op tafel heeft staan.

Alle maaltijden in ons aanbod worden continu in de gaten gehouden op o.a. de kwaliteit. Zo worden bijvoorbeeld de voedingswaarden door hen berekend, zodat u een gezonde maaltijd op tafel zet.

Bekijk de maaltijden van komende periode


maaltijdplanning

In onze professionele keuken bereiden wij dagelijks veel verse producten. De ervaren koks zorgen elke week weer voor een ruim aanbod. Zo kunnen wij u voorzien van een gezonde en verantwoorde maaltijd, die u in een handomdraai op tafel heeft staan. Alle maaltijden in ons aanbod worden continu in de gaten gehouden op onder andere de kwaliteit. Wij werken met zoveel mogelijk verse ingrediënten, door een wekelijks gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils!

Bekijk de maaltijden van de komende periodesmaak

De maaltijden worden bereid op ambachtelijke wijze door ons enthousiaste team van koks. De passie en aandacht proef je terug in ieder gerecht!


Kwaliteit

Alleen de beste verse ingrediënten. Tevens voldoen we aan alle kwaliteitseisen met betrekking tot onze producten. Dit wordt constant gecontroleerd door Groen Agro Control.


gemak

Niet in staat om zelf te koken? ± 4 minuutjes in de magnetron, folie éénvoudig verwijderen en genieten maar. Zie het etiket voor de bereiding van uw maaltijd.


prijs

Door onze moderne, professionele keuken kunnen we efficiënt werken. Hierdoor blijven de maaltijden voor u betaalbaar. Gezond voor u en fijn voor de portemonnee.


Op verzoek van de klant produceren wij ook maaltijden die aan een bepaald dieet voldoen.  Bijvoorbeeld natrium arm (zoutarm), lactosevrij, kleinere porties (350 gram in plaats van 500 gram).
Vraag onze verkoopmedewerker naar meer informatie.
senioren service

Speciaal voor de senioren onder ons hebben wij een gemakkelijke bezorgservice. Dit systeem werkt via papieren bestellijsten, alvast voorbedrukt met naam en adres. Een paar vinkjes noteren voor de boodschappen en uw bestelling wordt bezorgd. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling door te mailen of te bestellen via ons online bestelsysteem. Ideaal voor senioren die ontzorgd willen worden op het gebied van boodschappen doen en koken.

Lees meer


Overname de Gasterije Oosterbeek

Tijssen heeft de klanten van de Gasterije in Oosterbeek overgenomen.

Informatiebrief van de Gasterije

Informatiebrief van Tijssen

Veelgestelde vragen​​​​​​​Particulier of zakelijk

In onze winkels kunt u terecht voor maaltijden vers-uit-de-keuken. De maaltijden zijn ideaal bij bijvoorbeeld nachtdiensten, overwerk of beroepen als (internationaal) chauffeur. Of als u niet in de gelegenheid bent om te koken.

Wij leveren ook aan diverse bedrijven. Zij zien de voordelen van het gemak en prijs ten opzichte van de traditionele maaltijdvoorzieningen. Geen personeel of keuken meer nodig.  Warm aanleveren hoeft niet meer, want de eindgebruikers kunnen hun maaltijden zelf opwarmen op het moment dat ze dat willen.

Ook leveren wij in grootverpakkingen, bijvoorbeeld voor in kantines, in eetruimtes of bij buffetten.